Natural curls

A inceput sa-mi placa parul mai lung, tocmai pentru ca imi da posibilitatea de a-l coafa mereu altfel. Si cum eu am un fir asa subtire si pisicos, am nevoie de variante care sa-i dea volum.

Ultima descoperire – aceste bigudiuri electrice.

Le folosesc de mai bine de un an si ma declar mai mult decat multumita.
Imi aranjeaza repede parul, mai ales dimineata, cand trebuie sa ma misc cu talent.

Procedez astfel: le las 15 minute la incalzit,apoi in 3-5 min mi le pun in par si timp de 20-30 de minute cat isi fac treaba, imi vad de ritualul meu matinal.

Sunt 20 de bucati, de marimi diferite, mici, medii si mari (eu folosesc pentru volum variantele mari si medii) si in interior au un miez de ceara care le permite sa retina ceva vreme caldura, astfel incat sa reuseasca intr-un timp destul de scurt sa transforme un par lipt de cap intr-o coafura cu bucle mari si volum, totodata.

Plus ca onduleurile create astfel iti dau un look natural, mai ales daca le desfaci usor cu degetele si nu folosesti fixativ decat foarte putin sau deloc, asta dupa ce ai scos bigudiurile din par.
Inainte, nu se recomanda niciun fel de produs de stylish, probabil pentru ca incarca foarte tare materialul catifelat ce acopera bigudiul.

Un rezultat foarte bun il au mai ales pe parul proaspat spalat si uscat, neaparat uscat!! Cel putin la mine, se pare ca firul e mai ascultator atunci.

Apoi, fata de placa, varianta bigudiuri incalzite mi se pare mai safe si mai putin agresiva cu parul meu si asa destul de sensibil.

Tips: Pentru mai mult volum, bigudiurile trebuie rulate inspre interior, iar pentru bucle bine definite, mai ales daca aveti un par mai bogat, bigudiurile se ruleaza inspre exterior.

One thought on “Natural curls

  1. Vai de capul meu daca sa fii gata in 50 de minute (15 min incalzirea + 5 min montarea + 30 min fixarea ) inseamna sa te misti “cu talent” :D.

    Dar, coafura rezista….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.