Poveste cu parfum de …Cenusareasa

Update: Winnerita 🙂 !! Cititi toate povestile aici .

Fiecare femeie este mai intai o fetita.
O fetita care descopera cu pasi mici lumea, facand tovarasie cu povestile. Cu personajele lor. Ca un plus de farmec si culoare adus lumii reale. Ca un spatiu in care te proiectezi cu toata fiinta ta si traiesti, actionezi, te distrezi, devii alaturi de protagonisti.

Apoi fetita creste, dar pastreaza in ea mireasma, farmecul si inocenta acelei lumi imaginare, atat de dragi odinioara. Si poarta mai departe aceste senzatii pentru ca ii creeaza un confort interior. Ii definesc esenta, parfumul sufletului ei transpus, in timp, in visurile pe care doreste sa si le implineasca.

Fetita din mine este o Cenusareasa, ca a lui Hans Christian Andersen.
O micuta inteleapta care mai intai a intuit si apoi, crescand a inteles, ca orice femeie Cenusareasa se poate transforma intr-o printesa, folosind hainele adecvate, atitudinea corespunzatoare, dar mai ales, produsele care s-o faca sa radieze, sa-i evidentieze frumusetea trasaturilor si armonia sufletului.

Femeia din mine stie acum ca dorintele pot deveni realitate daca adaugi infatisarii princiare incredere in tine si in visurile tale, pasiune si mult curaj.

Si exact ca in cazul Cenusaresei, pe langa ajutorul nepretuit pe care ni-l putem da singure, vor exista intotdeauna in jurul nostru persoane din familie sau prieteni care ne vor intinde bagheta magica si ne vor usura drumul catre acolo unde ne dorim sa ajungem.

Important este sa credem in povestea noastra si sa invaluim fiecare gest, fiecare cuvant, fiecare decizie cu mireasma feminitatii, sa dam ragaz simturilor sa se desfete desavarsind armonia interioara.

Multumesc Oriflame pentru provocarea de a ma reintoarce la povestile copilariei.

2 thoughts on “Poveste cu parfum de …Cenusareasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.