O, poseta, dulce poseta…

Se pare ca azi toata ziua pentru mine a fost una fashion. Adica dupa ce am frunzarit mallul de haine, am trecut la genti. Credeam ca-s obosita, ca mi-o fi ajuns si mie pana acum, dar uite ca m-am resuscitat instant. Ce face geanta din om! Adica din femeie!!
MeliMeloParis.ro
Si nu stiu, ca simt asa o senzatie placuta pe undeva, o iau endorfinele razna si fac galagie in capul meu pana ma ametesc de-a binelea. La punctul asta cred ca barbata-miu devine subit gelos. Si apoi fi-mea. Orice, numai sa nu-mi fure mintile si privirea altceva decat ei, dragii mei amandoi.

Dar uite ca ispita e ispita si mai e si colorata pe deasupra si mai are si forma de poseta. Ohh…

Acuma bine-bine, ma declar iremediabil fascinata si de-a binelea indragostita, dar pe care o aleg, ca sunt multe frumoase.
Trag adanc aer in piept. Trebuie sa respir. Inspir, expir. Damn, asa faceam si cand trebuia sa nasc.
Mai bine sa ma linistesc. Sa gandesc limpede si rational. Ce nuante merg cel mai bine cu hainele mele, ce model mi s-ar potrivi, mai ales ca de cand cu mamicitia car dupa mine multe si marunte si, deh, trebuie spatiu. In plus, mi-ar placea sa fie si cocheta, chiar daca e mai incapatoare si, sincer, chiar am de unde alege. Si prefer varianta Meli Melo shop pentru ca unele modele sunt disponibile doar online.

Multe imi fac cu ochiul si ma gandesc cum de reusea oare Eminescu sa ramana la toate rece, cand eu ma sensibilizez la o poseta…

Dar, ca o femeie in drepturi ce ma aflu, daca imi place o geanta, trebuie s-o am. Dixit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.