Iepure la cuptor, cu rozmarin si usturoi

Carnea de iepure, pe langa faptul ca este asa gustoasa, este si sanatoasa.
Si pentru ca noi suntem fani iepure la cuptor, m-am apucat de treaba.

Ingrediente:
-iepure de casa;
-Fuchs Mirodenia(baza pentru mancaruri);
-rozmarin;
-piper;
-sare;
-usturoi;
-vin alb sau rosu;
-suc de rosii/bulion;
-apa.

Dupa ce se spala si se scurg bucatile de carne, se tavalesc in combinatia formata din urmatoarele ingrediente: Fuchs Mirodenia, rozmarin, piper, sare.
In tava se asaza carnea, peste care se toarna ulei si apa. Se baga la cuptor, la 180 de grade si se lasa pana carnea este aproape facuta.
DSC_3481
Apoi se combina vinul, usturoiul si sucul de rosii si se toarna peste bucatile de carne. Se mai lasa maxim 30 de minute.
DSC_3484
Este delicios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *