Baiatul mamii

1538R-63565Multa lume ma intreaba daca sa fii mamica de baietel este diferit fata de experienta deja acumulata ca mamica de fetita. Well, in sufletu-ti ramai aceeasi mamica, oricati copii ai avea si de orice sex ar fi ei.

Dar, adica DAR 🙂 apar multeee si maaari diferente in a creste un baietel care deja a trecut de stadiul bebelusesc si care a inceput sa misune prin casa si sa-ti cotrobaie prin toate cele.

Adicatelea lucrurile se prezinta cam asa:

Mult mai mancacios decat sor’sa, loc preferat : la tzatza, bien sur, mancat tzatza pana la un an si o luna, cand eu, dupa doua ture de ajuns la urgente si de pus perfuzii de atata trezit noaptea de catre el, in cautarea continua a tzatzei mult prea iubite, am decis sa mai am grija si de mine si sa-l transfer la biberon.

Mult mai curios decat sor’sa legat de lumea inconjuratoare. Bagat nasu’ peste tot, descompus jucarii, obiecte din casa, gustat orice, inclusiv ce e prin gunoi, carat jucarii din cutia lor la gunoi, indesat biscuiti in priza, plus degetele…aici a trebuit sa scot toata recuzita de opritori de toate felurile cumparate de pe vremea Mariei, dar ramase intacte in tipla, fiindca ea nu avea curiozitati electrice/electronice or else, n-o tentau prizele, cablurile, telecomenzile, bateriile etc.

Aruncat telefonul ma-sii in veceu. Am tras noi concluzia apoi ca lui ii place sa care lucruri la gunoi si in veceu, sa aiba un loc unde sa le arunce. Si mai interesat decat asta este seriozitatea cu care face toata treaba.

Bagat mana in veceu, scos mirositoarea, turnat continut pe el si apoi gustat, bineinteles, ca doar era tare atragator odorizantul ala roz pe fond alb de toaleta. Am murit si am inviat in acel moment.

Iubit la culme masina de spalat vase. Cred si eu 😀 . Si mie imi place. Trage de tot ce prinde si partea cea mai ciudata este ca vine ca o vijelie ori de cate ori aude ca o deschid, ca si cum acolo ar fi toate curiozitatile lumii.

Mancat pamant de flori. Molfaiala pe bune, cred ca i-a placut tare mult. Noroc ca era din curte de la taica-miu, altfel m-as fi oripilat nitel. Dar mi-am zis, lasa, ca asa gusta si el din pamantul tarii, ca sa stie ca-i pui de roman.

Va urma.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.