Sampon tratament Gerocossen Capilar +

De niste ani incoace, tot caut un sampon care sa aiba rezultate vizibile pe parul meu, nu doar prosteala pe eticheta. Si am tot testat diverse game, mai mult sau mai putin influentata de vizualul si scripticul produsului. Asta pana s-a ingrosat gluma, adica pana dupa nastere, cand am avut o perioada de cateva luni groaznice. Imi cadea foarte mult par si fiind ceva mai lung ma speriam destul de tare, ca ramanea parca prea mult in perie.
CAPILAR+-SAMPON-TRATAMENT-GEROCOSSEN
De vreo 3 saptamani mi-am luat un Gerocossen Capilar +.
Eram din intamplare intr-un DM pe la Unirii si acest sampon tratament impotriva caderii parului era la promotie, costa vreo 11 lei. Zic: ia sa-l testez si pe asta, poate ma ‘coafeaza’de data asta, desi mai avusesem o tentativa naturista pe nume Gerovital cu petroleum si un sampon regenerant care nu m-au dat pe spate, ori nu le-am folosit eu destul cat sa vad rezultate, ori nu stiu…

Insa acest Gerocossen Capilar + este minunat. Parul se coafeaza mai frumos, nu mai cade asa mult, are si alta consistenta parca, pare mai bogat, desi este din nascare foarte pisicos.

Este un produs gandit special cu scopul de a stopa caderea parului si de a stimula regenerarea lui.
Pe langa complexul activ Procapil(biotinoyl tripeptide-1, apigenin si acid oleanolic), samponul contine si ingrediente naturale cu proprietati verificate din mosi-stramosi, chinina si ginseng, ce fortifica firul de par si ii stimuleaza cresterea.

L-am vazut si in Auchan, de curand, la pretul de 13 lei.

L-ati folosit si voi? In cazul vostru, ce sampon a dat rezultate pana acum?

sursa foto

One thought on “Sampon tratament Gerocossen Capilar +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.