Pretty swan

Cum ma declar innebunita dupa surprize si cum senzatia este cu atat mai intensa cand ele apar pe neprevazute, m-am trezit cu Mosu’ la usa cu mult mai devreme decat ar fi trebuit sa apara.
Avea un colet pentru mine. De la Oriflame.

Nenea, cu pachetul. Eu, cu nerabdarea. La mijloc, surpriza.
Am semnat repede de primire si m-am repezit cu ochii scaparand asupra pachetului care avea sa mai ascunda, doar pret de cateva secunde, cadoul.

O cutiuta discreta si fina m-a lasat sa ghicesc ca ‘Pretty swan’ urma sa ma invaluie in miresme catifelate, delicate precum un fulg ce-ti mangaie cu blandete pielea.
pretty swan
O sticluta cuminte, ca o domnisoara de pension, fragila, inocenta, cu guleras si striuri ce imitau penele, statea sa-mi dezvaluie o noua aroma ce avea sa ma cucereasca de la primul puf. De la primul respir. O mireasma ca un balsam pentru toate ascunzisurile trefondului femeiesc. Pentru colturi de suflet care vibreaza doar la atingeri inefabile, in momente de gratie sublima.
Cum a fost acea joi de decembrie.

Piperul roz si orezul, ca doi donjuani parfumati, invaluie dragastos mireasma delicata de piersica intr-o simfonie suprema ce-ti dezlantuie simturile si te arunca in lumea gratioasa si totodata plina de magie a lebedelor.

‘Pretty swan’ imi va parfuma sarbatorile si noul an cu o noua poveste, de data asta, plina de candoare si de gratie.

Va invit sa-l incercati!
Este o mostra de discretie curajoasa. Un fel de inocenta demult uitata. De curand, regasita.
Un sol al feminitatii. O reintregire a femeii din noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.