Cine este Happymami?

Este femeia completa. Implinita. Fericita.

Este femeia care a descoperit ca bucuria vine din lucruri simple si ca zambetul copilului ei valoreaza o lume. Femeia care a invatat din nou sa se joace, sa cante, sa zburde, sa redevina copil pentru cateva momente, destule cat zece vieti. Sa vada numai iubire, daruire si sa ierte.

Femeia care a descoperit cu drag ca stie sa sopteasca un cantec de leagan in miez de noapte, putand sa faca asta intruna, la orice ora, fara sa ceara socoteala, stiind ca vocea ei alina, linisteste, vindeca.

Este femeia vrajita de muzica propriilor simturi, care desi sensibila si sentimentala, se poate transforma intr-o tigroaica feroce atunci cand copilul ei este in primejdie.

Femeia care continua sa se ingrijeasca, sa fie cocheta, sa se simta bine cu ea. Care devine un exemplu de urmat pentru copilul ei, prin atitudine, echilibru interior, armonie si stil.

Femeia care isi pune sortul cand ajunge acasa si gateste cu drag pentru ai ei. Experimenteaza retete noi, surprinzandu-si placut familia. Pentru ca si asta o face fericita.

Femeia care din dorinta de a se bucura cat mai mult de caminul ei, isi dezlantuie cu mult curaj creativitatea si incepe mici afaceri de langa patut sau de langa locul de joaca. Inventiva, entuziasta, hotarata alege sa fie mamica antreprenoare si se pastreaza fericita.

Happymami sunt eu, o mamica de fetita zglobie, cu par balai si ochi limpezi si puri. O mica Mariuca ce a invatat sa ma pupe cu foc, sa ma imbratiseze cu bratele ei mici si inima ei mare, ca apoi sa-mi spuna soptit, de fiecare data cand o iau de la gradi : ” Mi-a fost dor de tine, mami!”

Happymami esti si tu, draga cititoare! Cu siguranta ca te regasesti  in mare parte in portretul creionat mai sus si de aceea te asteptam cu drag sa ne impartasesti momente si experiente din viata de mamica. Te vom asculta cu placere si ne vom sfatui cu folos.

Asadar, fericite sa fim, dragi mamici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.