Produse dermatocosmetice

Zilnic inghitim tone de praf si noxe, nu doar prin respiratie, ci si prin piele.
Apoi bifam in fiecare zi un iures de activitati, deadline-uri ce trebuiau rezolvate de ieri, ne dam de trei ori peste cap sa fim in sapte locuri deodata, mancam pe apucate.

Daca nu respiram aerul de afara plin de fumul celor milioane de catralioane de masini circulande non stop, cand suntem in interior il respiram pe ala scuipat de aparatele de AC care numai sanatos nu-i.
Adaugam si niste dezechilibre hormonale determinate de cele de mai sus ori aparute din senin si iata reteta ideala pentru cele mai multe probleme dermatologice, mai cu seama cele ale tenului.
Si atunci avem nevoie sa dregem la exterior dezechilibrele din interior.

Eu, una, va marturisesc ca nu am gasit inca crema potrivita mie si problemelor mele dermato.
Am observat ca initial, la primele aplicari, unele creme chiar par a-si face treaba. Insa, dupa ce tenul se obisnuieste cu ele, nu mai au niciun efect.

Posibil sa nu fi folosit inca produsele potrivite. Eu am un ten sensibil, mixt, usor pigmentat, deh, melasma de dupa sarcina si lipsit de luminozitate.
Uracios, as zice si sclifosit ca o pitipoanca. Nu-i place nimic si se revolta de fiecare data cand mai testez cate o crema sau cate un ulei. Uleiul de orez pare sa-i fi placut cel mai mult pentru ca este oarecum mai usor de absorbit si regenereaza.

Da, stiu, ce caut eu cu uleiuri pe fata-mi mixta si sensibiloasa? Sincer, tot incerc sa vad ce merge…ca deja nu mai am incredere pana nu-i dau tenului sa guste si sa-mi dea feedback.

Adevarat ca n-am testat pana acum nimic din gama dermatocosmetice.
Ma intereseaza mai cu seama Bioderma pentru ca am avut o experienta minunata cu crema de corp,maini si de toate – Atoderm. Este minunata iarna pentru pielea uscata.

Asadar, dragi mamici si nu numai, ce creme ati folosit si v-au cucerit?
Poate imi gasesc si eu pana la urma jumatatea dermatocosmetica ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.