Be happy, be sexy!

“Ei, acum ca ai copil, nu mai stai toata ziua sa te aranjezi, ca plange ala micu’ si trebuie sa ai grija de el inainte de toate!”
Asa o indemna o batrana pe o tanara mamica impingatoare de carucior acu’ doua zile, in parc.

Ea a zambit strengareste si si-a continuat linistita plimbarea, cu o sclipire in ochi care imi confirma ca venirea pe lume  a propriului copil nu a insemnat pentru ea, ca pentru multe dintre noi, disparitia femeii, cu micile ei placeri, cu clipele ei de rasfat, menite sa o relaxeze, sa o infrumuseteze sau sa o faca sa se simta bine cu ea, in noua postura.

Din contra, o mamica trebuie sa ramana femeie. Si pentru ca stiu ca generatia noastra de mamici este una care se pastreaza trendy, m-am gandit sa va propun o ‘tinuta’ de seara, care in mod sigur ii va bucura si pe primii privitori ai iesirii voastre triumfale din baie, pe tatici, dupa ce piticii au fost ganguriti, alintati si culcati.

Aici de priviti, aveti ce alege, dupa preferinta si personalitatea fiecareia dintre voi.

Materiale fine, delicate, rafinate facute special pentru o piele care-si doreste rasfat, la ceas de seara.
Eu am pus ochii pe o chemise purple, ma incanta combinatia discreta de dantela si broderie fina, ca niste fluturi ce mangaie in zbor liniile delicate ale corpului.
Maiestria cu care elementele florale au fost aplicate pe materialul delicat iti lasa imaginatia sa alerge pe campuri nesfarsite de mov, ca o panza pe care pensula unui pictor a zburdat in voie, raspandind nestingherit pasiune si senzatii.

Vezi aici mai multe modele de lenjerie.

Mi-e draga tare, ea, aceasta chemise, tocmai pentru ca a fost ca un coup de foudre, fara prea multa ratiune, doar sentiment, instinct si empatie.
Asa imi aleg oamenii, asa imi aleg lucrurile. Inefabil, cu ochii si cu inima.

Asadar, dragile mele mamici, sunt sigura ca si femeia din voi se vrea rasfatata.

Si cum avem asa o sensibilitate accentuata la atingeri, va recomand cu multa caldura sa incercati senzatia nesfarsita de rasfat pe care v-o ofera aceasta chemise purple, ce mi-a furat mie mintile si m-a lasat jinduind la danteluri, broderii si fundite.

Sunt convinsa ca si sotul-tatic va fi incantat de alegerea ta sau daca tu, cititorule, te-ai nimerit sa fii tatic, ti-am citit deja gandurile si te invit sa nu mai stai pe ‘ele'(pe ganduri-sic!) si sa iei masuri de fericire de pe acum.

Stii tu ca acasa cineva adora surprizele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.